29. 09. 2013.

Vikend radionica afričkih udaraljki i ritmova za djecu 19-20.10.2013. Zagreb

U dramskom studiju Act Lab moći ćete od ove godine uživati u glazbenim vikendima i zajedno sa svojom djecom hladne vikende provesti u toplom ozračju uz jedinstvene radionice! Ono po čemu je Act lab poseban kada je riječ o dramskim studijima, upravo je rad na glazbenom segmentu kao neizostavnom dijelu glumačkog razvoja. Stoga ćemo kroz školsku godinu nuditi razne vikend glazbene radionice za Vašu djecu.

Ciklus glazbenih vikenada započinjemo u listopadu (19. i 20.10.) dvodnevnom radionicom afričkih udaraljki i ritmova!
Radionica obuhvaća upoznavanje s ritmom i tijelom kao instrumentom, upoznavanje s tradicijskim afričkim instrumentima, učenje osnovne tehnike sviranja na pojedinim afričkim instrumentima te savladavanje prvog tradicijskog afričkog ritma.
Cilj radionice je osvještavanje ritma kao osnove svakog pokreta i svakog daljnjeg bavljenja glazbom i glumom, ali i upoznavanje afričke tradicije koja se temelji na ritmu.

Radionica je namijenjena djeci od 8 do 14 godina.
Instrumenti su osigurani.
Voditeljica: Ivana Đula ***

vrijeme održavanja:
subota, 19.listopada od 17 - 18.30
nedjelja, 20.listopada od 17 - 18.30

mjesto održavanja:
ActLab, Našička 10, Jarun
http://www.actlab.hr/

cijena vikend radionice: 120 kuna

prijave i sve dodatne informacije na mail: ivanadjula@gmail.com ili na broj telefona 098 1626 412

Ivana Đula

*** U Dubrovniku završava srednju glazbenu školu, a u Zagrebu diplomira Filozofski fakultet. Sviranje afričkih udaraljki usavršava kod velikih majstora afričke glazbe. Od 2012. zajedno s Jelenom Vukmiricom Makovičić vodi Mali Lab. Kao glazbeni pedagog radi već deset godina u sklopu brojnih škola i festivala. Pored toga radi kao dramaturginja i prevoditeljica.