07. 10. 2024.

INTERAKTIVNI LONG DRUM CIRCLE

Izuzetno se veselim nakon podosta godina ponovo započeti s LONG DRUM CIRCLE druženjima. Za one koji su im svojedobno prisustvovali to je uvijek bilo vrlo posebno i radosno iskustvo kojem smo se svi jako veselili i na kojem smo se izuzetno zabavili. (Iskreno, ne znam zašto smo uopće i prekinuli s njima.)



Za razliku od standardnih i redovnih Drum Circle druženja, LONG DRUM CIRCLE je poprilično drugačiji bubnjarski događaj. Osnovna ideja LONG DRUM CIRCLEA je razviti jedan puno integralniji osjećaj za ritam i sebe kao glavnog instrumenta.

Uz sviranje ritmova na djembe bubnju (ali kroz nešto drugačiji koncept i način od uobičajenog), koristit ćemo i druge bubnjeve (dun-dun, conge i sl.), razne shekere, predmete, body percussion, glas i ritmičko kretanje/hodanje, te stvarati interaktivne ritmičko-melodijske dionice, učiti se improvizirati i ulaziti u vlastiti kreativni izvor.

LONG DRUM CIRCLE je (kao i uobičajeni, redovni Drum Circle) koncipiran na način da je pogodan i preporučljiv za sve levela sviranja – od potpunih početnika do vrlo naprednih svirača.

Stoga se nadam da se vidimo u rekordno velikom broju.

Obavezne su prijave na: kresimir.djembe@gmail.com / 095 198 9915 / ili u inbox

*** Vrijeme – 11.10.2024 od 18-21 h

*** Mjesto – Češki Dom, Šubićeva 20 (podrum G.S. Rezonance)

*** Cijena – € 20

*** Voditelj – Krešimir Oreški